top of page

Goeiedag,

mijn naam is Carine Van Brackevelt.Ik ben geboren in Blankenberge op 20 november 1961.

Samen met mijn man hebben wij 5 kinderen en 8 kleinkinderen.

Ik hou van mensen en van het leven.

Mijn achtergrond :

Ik heb in het secundair onderwijs , de richting : Bedrijfseconomische gevolgd.Ik heb als jobstudent en de eerste jaren na het secundair steeds in de horeca gewerkt. Toen ik moeder werd, had ik de luxe, thuis te kunnen blijven voor de opvoeding van de kinderen.

Van 1989 tot 2000 ben ik steeds thuis aan het werk geweest. Een eigen toonzaal van vloer- en wandtegels, alle administratie en het gezin.

Van 2000 tot juni 2009 een eigen café uitgebaat.

Sinds juli 2009 heb ik mijn kennis gebundeld en heb ik een eigen praktijk met zorgende en verzorgende activiteiten.

De Ommekeer in mijn leven :

In het jaar 2000 kreeg ik van de ene op de andere dag evenwichtsstoornissen. Dit heeft mijn leven helemaal veranderd.

Na vele onderzoeken en medicijnen nemen die geen verschil maakten, werd de diagnose gesteld : ziekte van Menière, je moet er leren mee leven.

Er bestaat zelfs een middel wat een aanval stopt, dat heeft de derde NOK arts die ik bezocht mij gegeven en het was een verademing op dat moment. (stuur me een mailtje en ik laat je weten wat het is).

Een leven lang medicijnen slikken is niet aan mij besteed, dus bleef ik zoeken. Na lang zoeken kwam ik op het pad van energetische therapieën. Ik heb me laten behandelen met kleurentherapie, muziektherapie, bachbloesems, aromatherapie, acupunctuur, .....

Na 2 jaar zijn de aanvallen (ik had er veel en was telkens aan mijn bed gekluisterd) gestopt net als ze begonnen waren. Ik ben tot op vandaag vrij van evenwichtsstoornissen en ik heb zelfs meer evenwicht dan ik ooit gehad heb. De energie in mijn lichaam is terug in balans en dus heb ik letterlijk en figuurlijk evenwicht gevonden. Ik neem al jaren geen medicijnen meer. Maar dit is niet zomaar gebeurd.

In 2006 kwam ik in contact met Herbalife International. Ik werd onafhankelijk distributeur en ben dat nog steeds. Binnen dit bedrijf zijn zeer veel inspirerende mensen actief. Kennismaken met dit bedrijf heeft mijn leven letterlijk veranderd. Lichamelijk ben ik fitter en energieker dan toen ik 25 was. Dankzij Herbalife heb ik de mogelijkheid gezien om met het café te stoppen, zonder het over te laten. Ik ben via een collega in contact gekomen met SRT. Na enkele consultaties bij een SRT practitioner heb ik zelf de opleiding gevolgd.

Na de ervaring van SRT en het zien wat het voor de rest van mijn familieleden ook betekende, wilde ik deze therapie dus zelf aanleren. Op dat moment was het al 2009. Maar een mens komt maar in contact met wat je kan helpen wanneer je er klaar voor bent. Maar dan is het goed om de stap ook te nemen, zonder te beredeneren, waarom ?, nu nog ?, ben ik niet te oud of te jong ?, enz...

Ik heb in 2009 de opleiding gevolgd tot SRT practitioner. Omdat ik hiermee heel veel mensen kan helpen en omdat ik 100% achter deze therapie sta, pas ik deze dagdagelijks op mijzelf toe. Het heeft mij de kans gegeven een volledige nieuwe wending in mijn beroepsleven te nemen. Ik heb nu voldoende vertrouwen dat wat ik doe, effect heeft op mensen.

Met SRT wordt zuivering gevraagd van je onderbewustzijn, alle blokkades tussen jou en de bron worden gezuiverd zodat het licht jouw kan bereiken en opdat al jouw wensen , vragen en verlangens door Spirit zouden gehoord worden. Je onderbewutzijn, dat vol zit met ervaringen uit het verleden wordt gezuiverd , zodat ervaringen uit het verleden niet langer je emotionele en mentale leven bepalen. 

lees er alles over op de pagina'Spiritual Response Therapy'

Ik ben basic master healer Shamballa energie.

Shamballa energie is een meer recente bron van helende energie.

Meer bekend is Reiki, maar Shamballa werkt vlugger en is meer aangepast aan de verhoogde trilling op aarde 

Ik ben medisch pedicure sinds 1997 en ik heb in juni 2010 de opleiding therapeutische voetreflexologie afgerond. Voetreflexologie is een massage van de voeten, waarin de verschillende delen van ons lichaam een reflexzone hebben. Door deze te bewerken wordt de energiestroom in het lichaam geoptimaliseerd en worden blokkades opgeheven.

Ik heb mij in 2015 bijgeschoold op het gebied van meridianen- en elementenleer en ook meridiaantaping. Deze kennis geeft een verdieping aan mijn voetreflexzonemassage en pijncoaching.

Ik streef er naar Medicatie enkel te gebruiken wanneer supplementatie niet volstaat. Vanuit dit standpunt doe ik er dan ook alles aan om jou zoveel mogelijk vrij van medicatie te houden .

Elk fysiek lichaam is uniek, elke behandeling is dat ook !

Voor fysieke ondersteuning werk ik met supplementatie van :

Energetica Natura

FGXpress

Herbalife International

Alka

SLRP

Bachbloesems

Aurasprays

Je kunt mij steeds vrijblijvend contacteren. Ik luister graag naar jouw verhaal en ik zal steeds een eerlijk antwoord geven op je vragen.

een overzicht van de opleidingen die ik gevolgd heb.

- Hoger Secundair Bedrijfseconomische richting : 1979.

- Medisch Secretariaat : 1994

- Medische Pedicure (opleiding AZ St. Jan Brugge) : 1997

- Shamballa basic master healer : januari 2009

- basiscursus SRT (Spiritual Response Therapy) : juni 2009

- Advance training class SRT : september 2009

- therapeutische voetreflexologie : juni 2010

- anatomie, fysiologie, pathologie : september 2010

- de kunst van spiertesten : oktober 2010

- bijscholing SRT : 16 januari 2011

- bijscholing SRT : 22 januari 2012

- bijscholing SRT : 15 juni 2013

- Self Mastery Class SRT : september 2013

- bijscholing SRT : 14 december 2013

- bijischoling SRT : 15 november 2014

- meridianen en elementenleer : 19 en 20 september 2015

- meridiaan taping : november 2015

- Alka : Basis Trainingsprogramma 'ontzuren'

- bijscholing SRT : mei 2016

- bijscholing SRT : november 2017 - werken met kleuren

- Access Bars Practitioner : 2 mei 2021

Locatie: PRAKTIJK

Goedeluchtstraat 16 - glvl (0001)

Wenduine-De Haan, 8420

België

Uren:

Ma. t/m vri. 8.00 - 12:00 en 13:00 - 18.00

Za.: 9.00 – 12.00

enkel op afspraak

mail : vanbcarine@gmail.com                   gsm = 0495 - 79 49 15

Adres op google maps

bottom of page